Rólam

Székelyhidi Katalin

dr. Székelyhidi Katalin - okleveles masszőr

dr. Székelyhidi Katalin vagyok, masszőr és gyógyszerész, három gyermek boldog és büszke anyukája, egy cicának és két kutyának a gazdija.

Sokan csodálkozva kérdezik, hogyan lettem gyógyszerészből gyógymasszőr? Miért történt meg a váltás?

Nos, a válsz összetett, de talán a lényeg annyi, hogy én úgy gondolom, patikai kereteken belül nehéz érdemi segítséget nyújtani az embereknek. Húsz éves patikai munkám során, nagyon sok beteggel találkozva úgy éreztem, hogy valami többet, valami mást kellene tennem, hogy igazán segíteni tudjak a hozzám segítségért fordulóknak.

Rengeteg fejfájás, derékfájás, hát-, nyak-, csípő-, térd-, boka-, stb….
Szerettem volna tudni, érteni, mi fáj, miért fáj, miért nem múlik, de legfőképp, hogy mitől javulhat. Azt tudtam, hogy nem az Algolex forte-tól 😀 Így mertem egy nagyot lépni és beírtakoztam a gyógymasszőr képzésre. Életem egyik legjobb döntése volt. Rengeteg anatómiát és betegséget tanulva végre kezdtem megérteni, miért is nem elég csak a gyógyszer egy-egy mozgásszervi probléma kezelésére.

Tudásvágyam és kíváncsiságom viszont mindig is határtalan volt, ezért a tanulásnak itt még koránt sincs vége….

A megszerzett tudást és tapasztalatot folyamatosan ötvözve és csiszolva masszírozom vendégeimet, látom el Őket életmódbeli tanácsokkal és próbálok kérdéseikre tudásomnak és kompetenciámnak megfelelően válaszolni.

Célom, hogy a hozzám fordulók újra fájdalommentesen, kiegyensúlyozottan, ezáltal aktívan, boldogan és felfrissülten élhessék a mindennapjaikat.

Hiszen, ha Te boldog vagy, a Világ is boldogabb 😊

Várlak szeretettel:
Kati