Gyakori kérdések

Készpénzzel vagy átutalással

Első alkalommal szeretném, ha legalább öt-tíz perccel előbb érkeznél, hogy át tudjuk beszélni a problémáidat, amivel érkeztél. Ahhoz, hogy olyan kezelést tudjak biztosítani Neked, ami állapotod javulását szolgálja, ismernem kell, tested melyik részén és milyen jellegű problémák szoktak jelentkezni.

Hívj telefonon és megbeszéljük az újabb időpontot.
24 órán belüli lemondás esetén sem számolok fel semmilyen szolgáltatási vagy készenléti díjat. Emberek vagyunk, az Élet pedig rendez, vagyis bárkivel történhet bármilyen nem várt esemény. Viszont szeretnélek kérni, hogy tartsd tiszteletben az időmet, hiszen az Életben az időnk az egyik legbecsesebb kincsünk, és nem szeretjük, ha ezt a kincset valaki elveszi tőlünk. Ezért, ha meg tudod oldani, hogy eljössz a megbeszélt időpontra, kérlek gyere el. Én várok Rád 🙂

Igen. Névre szóló ajándékkártyával bármely masszázsszolgáltatással meglepheted hölgy ismerőseidet, szeretteidet.

Teljesen egyénfüggő, kinek hány alkalomra, vagy milyen gyakorisággal van szüksége masszázsra. Mivel különböző okokkal érkeznek a vendégek, ezért mindenkivel egyénileg beszélem végig, hogy milyen metódus szerint kellene haladnunk. De nagy általánosságban az elmondható, hogy a heti rendszerességű masszázs mindenki testi és lelki állapotára jótékonyan hat.

A vendégnek nem kell előkészülnie a masszázsra. Esetleg annyi, hogy gondolja végig, melyik terület fáj, melyik érzékenyebb, melyik testrészét szereti, vagy nem szereti kifejezetten, ha masszírozzák.
Egy alapvető higiénia persze nem árt, de kérlek, ne borotválkozz, ne zuhanyozz masszázs előtt, mert hidd el, én nem ezekre fogok figyelni.

Ha masszázs után szeretnél lezuhanyozni, erre is van lehetőség. A szalonnak teljesen különálló, csak az én vendégeimnek fenntartott zuhanyzója és mellékhelysége van.
Viszont azt el kell mondanom, hogy mivel a legkiválóbb minőségű, 100% növényi olajokból álló Panarom masszázsolajokkal dolgozom, ezért ezt a kincset kár lenne lemosnod magadról. Hagyd, hadd dolgozzanak a bőrödön ezek az értékes anyagok masszázs után is.

Neked csak annyit kell eldöntened, hogy mennyi időt szeretnél a masszázsra szánni és azt, hogy a teljes testedet kezeljem-e végig, vagy csak valamelyik testrészedre fektessünk figyelmet.
Az emberi szervezet egy komplex rendszer, minden mindennel összefügg. Olyan mint egy mini-univerzum. Ha hozzányúlok egy helyen, biztosan valamilyen válaszreakciót váltok ki egy teljesen más, távolabbi részen is. Ezért például, ha fáj a hátad a lapockáid körül, nem biztos, hogy hosszútávon elegendő az, ha csak a hátadat masszírozom. Egy teljes test masszázzsal olyan területeket is lazítok, amik hatással lehetnek a lapockád körüli izmokra, izomypólyákra, kötőszövetekre, fasciára. Az idegrendszeri hatásáról nem is beszélve. Ha már lelkileg, szellemileg bele tudsz lazulni a masszázsba, az már az izmok feszességén is sokat tud lazítani.
Mindezek mellé életmódbeli tanácsokat is szoktam javasolni, hiszen csak a masszázs önmagában nem mindig elegendő.

Van, bizony! Van abszolút és relatív kontraindikáció=ellenjavallat.

Abszolúlt kontraindikációban szigoróan tilos masszírozni. Ilyen állapot pl:
-lázas, vagy fertőző betegség,
-akut gyulladásos folyamat, ami érintheti bármelyik ízületet is
-friss trauma, törés, sérülés, seb
-éppen zajló, fellángoló reumatikus folyamat
-daganatos betegség (bár erről a szakmán belül egyre inkább megoszlanak a vélemények…)
-legyengült állapot
-vérzékenység
-terhesség első és harmadik trimesztere (bár itt is eltérő véleményeket lehet ma már hallani, olvasni)
-stb..

Relatív kontraindikáció esetén általánosságban elmondható, hogy minden eset más, minden eset egyéni elbírálást igényel. Az a biztos, ha valamilyen betegséged van, inkább kérdezd meg kezelőorvosodat, akár kérj tőle egy írásos hozzájárulást, hogy a masszázskezelésedet jóváhagyja.

Dehogyiiis…csak egy kicsit 🙂
Komolyra fordítva: NEM az a cél, hogy fájjon. Úgy mondjuk, fájdalomhatárig dolgozunk. Vagyis addig a még elviselhető, “kellemes” fájdalomig nyomok bele az izomcsomóidba, amit még elviselsz. Ha ennél jobban fáj, kérlek szólj!!! Nem a fájdalmas, gyötrelmes masszázs a jó masszázs.

Persze, ahogy a vendég kívánja 🙂
Nálam nincs olyan, hogy “szabad-nem szabad”. Mindent úgy csinálj, ahogyan Neked jó.. Ha beszélgetni szeretnél, beszélgetünk. De azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor a leghatásosabb a kezelés, ha ez idő alatt kicsit lecsöndesedsz, befelé fordulsz, magadra figyelsz, figyeled a tested jelzéseit, átszellemülsz, relaxálsz, pihensz. Így az elméd is jobban tud pihenni és az izmaid is jobban ellazulnak, ami a masszázs szempontjából mindenképpen előnyösebb.
Én biztosan nem fogok beszélgetést kezdeményezni masszázs alatt 🙂

Persze. Bármikor bármit. Ne tartsd magadban a kérdéseidet. Masszázs alatt egy átszellemült állapotba tudsz kerülni, ilyenkor előfordul, hogy jönnek a kérdések. Bátran tedd fel őket, szívesen válaszolok (legjobb képességem és tudásom szerint) 🙂

IGEEEN!!! Határozottan! Ez egy fontos dolog. Hiszen jelentős részben a reakciódból tudok következtetni, hogy jól haladok-e a kezeléseddel, és, hogy minden rendben van-e Veled.